Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکی نیست که احساس آزادی و هیجان موتورسواران باعث شده است که این وسیله به عنوان وسیله نقلیه محبوب شناخته شود. اما عدم محافظت ایمنی از قبیل نداشتن کلاه کاسکت باعث می‌شود موتورسواران در برابر آسیب‌های مختلف جسمی از خفیف تا شدید نسبت به وسایل نقلیه دیگر آسیب پذیرتر باشند.

‌متأسفانه، بسیاری از رانندگان وسایل نقلیه بزرگتر توجه چندانی به موتورسواران ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله می‌تواند منجر به تصادفاتی شود که در یک چشم به هم زدن اتفاق می‌افتد.گاهی اوقات نیز با رعایت نکردن راکب موتور این دست از اتفاق‌ها آن روی بدش را نشان می‌دهد. عدم رعایت قوانین باعث ثبت خلافی موتور خواهد شد! حال اینکه خلافی موتور چیست و دقیقاً چطور می‌شود آن مشاهده یا پرداخت کرد را در ادامه به شما توضیح می‌دهیم.

خلافی موتور چیست؟

زمانی که راکب موتور در رانندگی خود موارد راهنمایی و رانندگی را رعایت نکرده و خلاف قانون عمل می‌کند، این خلافی‌ها در سامانه‌ها یا در صورت مشاهده ماموران راهنمایی و رانندگی ثبت می‌شود. سپس، با توجه به درصد خلافی برای راکب موتور جریمه‌ای درنظر گرفته می‌شود. این خلافی‌ها شامل:

رانندگی با سرعت زیاد نداشتن کلاه ایمنی صحبت کردن با تلفن همراه هنگام رانندگی خوردن غدا هنگام رانندگی پارک کردن در مکان‌های پارک ممنوع مارپیچ زدن در بین ماشین‌ها و…. می‌باشد. چگونه خلافی‌های موتورسیکلت ثبت می‌شوند؟!

روش‌های ثبت خلافی موتور نیز همانند خلافی خودرو، دربرگیرنده موارد زیر است:

ثبت خلافی به وسیله دوربین روش تسلیمی برگه جریمه رانندگی روش الصاقی برگه جریمه رانندگی روش دو برگی جریمه رانندگی ثبت خلافی وسایل نقلیه با دوربین

زمانی که با موتور سیکلتتان در حال تردد در جاده‌ها یا اتوبان‌ها و غرق در رویای خویش، در حال تک‌چرخ زدن هستید، یک‌دفعه حس کنید که آسمان نیز مبهوت این همه هیجان قرار گرفته و از شما عکس می‌اندازد! اصلاً اینطور نیست! شما در خیالی خوش به سر می‌برید! این عکس از تحیر آسمان نیست؛ بلکه از حواس جمعی قانون خبر می‌دهد: این موضوع را می‌رساند که شما مرتکب تخلف شدید و پلاک موتور شما با دوربین ضبط شده و باید اقدام به پرداخت خلافی موتور کنید

روش تسلیمی برگه جریمه رانندگی

در این روش، پلیس برگه‌ی جریمه را با مشخصات راننده و گواهی‌نامه‌اش همراه نوع تحلف، محل و زمان تخلف و مشخصات افسر تکمیل کرده و به راننده‌ی بنده‌ی خدا تحویل می‌دهد

روش الصاقی برگه جریمه موتور

فرض کنید موتورسیکلت خود را در جایی پارک کرده‌اید که تابلو پارک ممنوع بالای آن خورده باشد: شما با این جمله معروف که “سریع بر می‌گردم” خودتان را گول می‌زنید. خبر ندارید که پلیس قبض جریمه را صادر کرده و در زیر شیشه‌ی موتور سیکلت شما قرار می‌دهد! آیا حال شما دیدنی نیست زمانی که با این صحنه روبه‌رو می‌شوید؟

با پرداخت به موقع خلافی موتور، ریسک خود را کاهش دهید.

روش دو برگی جرایم رانندگی موتور

گاهی پلیس در حال نوشتن جریمه برای شمای موتورسوار ایست می‌دهد. در این زمان اگر شما سهواً یا عمداً موتورسیکلت را برای دریافت برگه جریمه متوقف نکنید، در این شرایط با غیظ پلیس وظیفه شناس روبه‌رو خواهید شد: افسر راهور به جای یک برگه جریمه یک جریمه‌ی دیگر تحت عنوان عدم توجه راکب موتور به فرمان پلیس برای شما می‌نویسد! حالا بیا و درستش کن! قوز بالا قوز می‌شود….

استعلام خلافی موتور

حال که در رابطه با خلافی‌های موتور و روش ثبت آن‌ها دانستید، وقت آن رسیده است که بدانید چطور می‌توانید این خلافی موتور را استعلام بگیرید؟ از کجا متوجه شوید چقدر جریمه شدید؟

روش‌های استعلام و پرداخت خلافی موتور

استعلام خلافی خودرو از روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

استعلام خلافی موتور از سایت راهور

برای این‌که خلافی موتورسیکلت خود را استعلام یا دریافت کنید، می‌توانید از سرویس آنلاین پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) استفاده نمایید. آدرس این وب سایت: www.rahvar120.ir است. بعد از ورود به سایت، مراحل زیر را گام به گام عملی سازید:

شما به عنوان مالک موتور، می‌بایست روی گزینه خدمات کلیک کنید. این دکمه در وسط صفحه اصلی سایت قرار دارد.

ج) سپس گزینه ” استعلام میزان تخلف رانندگی” را کلیک کنید.

د) به صفحه استعلام خلافی موتور وارد می‌شوید. برای استعلام خلافی موتورسیکلت نیاز به کد VIN یا بارکدپستی کارت موتور دارید. اینکه پلاک موتور قدیمی است یا جدید، در استعلام خلافی موتور سیکلت با پلاک ملی، تفاوتی ایجاد نمی‌کند. در این قسمت می‌توانید میزان جریمه موتورسیکلت خود را مشاهده کرده و در صورت تمایل، مراحل پرداخت تخلفات را در پیش گیرید.

لطفاً توجه داشته باشید که سایت راهور به روز نبوده و تمامی اطلاعات آن بعد از ۲۴ ساعت به‌روز رسانی خواهند شد. در واقع پس از گذشت هفت روز از ارتکاب جرایم رانندگی موتور و خودرو، می‌توانید آن را در سایت راهور پیگیری نمایید، پرداختی‌ها در سایت راهور، استعلام خلافی یا مشاهده قبض جریمه نیز با تاخیر ۷۲ ساعته در سایت پلیس راهور همراه است.

استعلام خلافی موتورسیکلت از طریق پیامک

درست است که موتورسواری هیجان بسیار بالایی دارد و واقعاً دلپذیر و دلچسب است، اما هنگام دریافت پیامک خلافی موتور، دیگر خبری از آن همه هیجان نیست! به اصطلاح پوزتان به خاک مالیده می‌شود و آن شادی و شور و هیجان از دماغتان در می‌آید!

·می‌توانید از طریق ارسال شماره VIN موتور به سامانه ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ خلافی موتور سیکلت خود را استعلام کنید. لطفاً توجه داشته باشید که شماره ۱۷ رقمی VIN موتورسیکلت را به طول کامل با حروف انگلیسی وارد کنید. (شماره vin بر روی کارت موتور درج شده است.)

·پس از ارسال VIN پیامی با محتوای زیر دریافت می‌کنید:

>

·بعد از این‌که عدد ۲ را وارد کردید مبلغ خلافی موتور سیکلت شما همراه با تعداد تخلف برای شما ارسال خواهد شد!

استعلام خلافی موتورسیکلت از طریق تلفن

برای استعلام گرفتن خلافی موتور با شماره تلفن ۸۸۲۸۸۸۸۸ تماس حاصل نمایید. در طول مکالمه، مبلغ جریمه و تعداد تخلفات را سوال کنید. لازم به ذکر است اگر از خارج تهران با این شماره تماس می‌گیرید، حتماً کد ۰۲۱ را قبل از وارد کردن شماره ۸ رقمی بالا وارد نمایید.

شیوه‌های پرداخت خلافی موتور سیکلت:

بعد از استعلام جرایم موتورسواری، شما راکبان عزیز می‌توانید با انتخاب یکی از شیوه‌های زیر، اقدام به پرداخت خلافی موتور خود نمایید:
۱. در صورتی که برگه جریمه را در اختیار دارید به آن نگاه بیندازید. اگر این برگه شناسه پرداخت و شناسه قبض داشته باشد، می‌توانید از طریق دستگاه‌های خودپرداز پرداخت خلافی موتور سیکلت خود را انجام دهید.

۲. شما می‌توانید از طریق تلفن بانک ۰۹۶۲۲ بانک ملی نسبت به پرداخت خلافی مربوطه اقدام کنید

۳. مراجعه به وب سایت سیستم پرداختی بانک ملی به آدرس https://sadad.shaparak.ir/billpayment یکی دیگر از روش‌های پرداخت خلافی موتور سیکلت است
۴. پرداخت از طریق اپلیکیشن‌های موبایل همانند قبضینو، آپ و… از دیگر شیوه‌های رایج پرداخت خلافی موتورسیکلت مطرح شده است.

کاهش جرایم با خرید بیمه شخص ثالث موتور

همانطور که می‌دانید یکی ازدلایل ثبت خلافی موتور، نداشتن بیمه موتورسیکلت است. این بیمه برخلاف تصور همه موتورسواران همانند بیمه شخص ثالث، اجباری است. به علاوه، یکی از مدارک مورد نیاز برای خارج کردن موتور از پارکینگ نیروی انتظامی نیز بیمه‌نامه یادشده است.پس به وفور به این بیمه‌نامه احتیاج خواهید داشت!

خرید ارزان‌ترین بیمه شخص ثالث موتور

بیمه دات کام امکان استعلام، مقایسه و خرید آنلاین انواع بیمه از جمله بیمه شخص ثالث موتور را در بستر اینترنت فراهم آورده است. شما می‌توانید بعد از استعلام و مقایسه قیمت و شرایط این بیمه از شرکت‌های معتبر بیمه‌گر، درخواست خرید بیمه موتور را در سایت ثبت نمایید. بعد از پرداخت حق بیمه و تکمیل سفارش، بیمه موتور شما در کمترین زمان ممکن صادر خواهد شد. از خرداد ۹۹ دیگر همراه داشتن نسخه فیزیکی بیمه ثالث ضرورتی ندارد. ولی درصورت نیاز، بیمه‌نامه رایگان درب منزل شما ارسال می‌شود.

کد خبر 530699

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حوادث رانندگی پلیس راهور خرید بیمه خرید بیمه موتورسیکلت بیمه موتور خلافی موتور خلافی خودرو بيمه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خلافی موتور سیکلت خلافی موتورسیکلت جریمه رانندگی ی موتور سیکلت برگه جریمه بیمه شخص ثالث سیکلت خود راکب موتور سایت راهور ثبت خلافی خلافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند

فرارو- باورکردنی نیست، اما میزان شناخت و آگاهی اغلب کارگران نسبت به حق و حقوقشان به‌شکل حیرت‌آوری ناچیز است.

به گزارش فرارو؛ روز جهانی کارگر، با روز‌ یازدهم یا دوازدهم اردیبهشت در تقویم ایران مصادف می‌شود. ماده ۶۳ قانون کار، روز کارگر را تعطیل کارگران محسوب می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد مرخصی بگیرند، اما چون این مورد مختص کارگران است، رد و نشانی از آن در تقویم رسمی کشور نمی‌بینیم. تعطیلی روز کارگر، تنها موردی نیست که عموم کارگران از آن بی‌خبر هستند. قوانین مربوط به مرخصی، شیوه محاسبه و پرداخت حقوق، میزان سهم کارگر و کارفرما از پرداخت حق بیمه و... دیگر مواردی است که اطلاعات مفید و کاربردی درباره‌شان در پیله‌ای از راز مخفی شده است.

قانون کار درباره مرخصی استحقاقی چه می‌گوید؟

مرخصی استحقاقی کارگران بر اساس ماده ۶۴ قانون کار، سالی ۳۰ روز در نظر گرفته می‌شود. مدت مرخصی استحقاقی سالیانه کارگران مشاغل سخت‌و‌زیان‌آور پنج هفته است. اگر مدت فعالیت کارگر در کارگاه زیر یک سال باشد، مرخصی استحقاقی او را بر اساس نسبت و تناسب تعیین می‌کنند. روز‌های تعطیل جزو ایام مرخصی نیست.

کارگران به اشتباه تصور می‌کنند اگر از مرخصی استحقاقی استفاده نکنند، تعداد این روز‌ها ذخیره می‌شود. اما طبق قانون فقط ۹ روز در سال می‌توان مرخصی استحقاقی را ذخیره کرد و مابقی آن بدون پاداش سوخت می‌شود.

مرخصی استحقاقی ذخیره شده کارگر در پایان قرارداد کار یا اتمام همکاری، قابل‌تبدیل به پول است و کارفرمایان مکلف هستند وجه آن را به کارگر یا در صورت فوت او به ورثه پرداخت کنند.

قانون کار درباره مرخصی ساعتی چه می‌گوید؟

مرخصی ساعتی کارگر می‌تواند یک ساعت یا بیشتر در طول روز باشد. مرخصی ساعتی برای مواردی است که کارگر کار واجب و ضروری خارج از محیط کار داشته باشد یا دچار مشکلی شود. طبق ماده ۷ قانون کار، مرخصی کمتر از یک روزکار، جزو مرخصی استحقاقی منظور می‌شود و می‌توان زمان آن را جمع بست.

قانون کار درباره مرخصی زایمان چه می‌گوید؟

مرخصی زایمان کارگر زن بر اساس ماده ۷۶ قانون کار، روی هم‌رفته ۹ ماه است. ۴۵ روز از این مرخصی می‌تواند پس از زایمان مورداستفاده قرار بگیرد. ماده ۷۸ قانون کار، کارفرما را مکلف کرده به مادران شیرده تا پایان دوسالگی کودک پس از هر سه‌ساعت خدمت، نیم‌ساعت فرصت شیردادن بدهد. قانون کار تا وقتی نوزاد دوساله شود، از کارگر حمایت می‌کند.

قانون کار درباره مرخصی استعلاجی چه می‌گوید؟

مرخصی استعلاجی وقتی کابرد دارد که کارگر دچار بیماری عادی یا آسیب و حوادث مربوط به کار شود. قانون کار موعد مشخصی برای استفاده از مرخصی استعلاجی تعیین نکرده است، اما سقف مرخصی استعلاجی با تایید و گواهی پرشک معتبر، معمولا سه روز است.

پرداخت حقوق و مزایای کارگر در طول سه روز مرخصی استعلاجی توسط کارفرما تضمین شده، اما در صورت نیاز به روز‌های مرخصی بیشتر، حقوق و مزایای کارگر پس از پایان دوره استعلاجی توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود. قانون کار می‌گوید مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی، جزو سوابق کار و بازنشستگی کارگران محسوب می‌شود.

قانون کار درباره مرخصی بدون حقوق چه می‌گوید؟

مرخصی بدون حقوق وقتی قابل استفاده است که سقف قابل استفاده مرخصی استحقاقی پر شده باشد. کارگر در این صورت با توافق کارفرما، می‌تواند از مرخصی بدون حقوق استفاده کند. حداکثر مدت‌زمان درخواست مرخصی بدون حقوق دو سال است.
قرارداد کارگر، به‌موجب ماده ۱۶ قانون کار، در طول مدت مرخصی بدون حقوق تعلیق خواهد شد.

قانون کار درباره مرخصی تحصیلی چه می‌گوید؟

مرخصی تحصیلی در دسته مرخصی بدون حقوق قرار می‌گیرد. مهمترین ویژگی مرخصی تحصیلی این است که بر خلاف دیگر مرخصی‌های بدون حقوق می‌توان دو سال مرخصی تحصیلی را برای دو سال دیگر تمدید کرد و در مجموع تا دو سال افزایش داد.

قانون کار بازه زمانی مشخصی برای استفاده از مرخصی استعلاجی تعیین نکرده است قانون کار درباره روز‌های تعطیل رسمی چه می‌گوید؟

تعطیل هفتگی کارگران روز جمعه، است. کارگر همچنین در روز‌های تعطیل رسمی ذکر شده در تقویم نیز تعطیل خواهد بود و کارفرمایان نباید در این روز کارگر را به خدمت بگیرند یا وادار به کار کنند. مگر اینکه در توافق با او رقمی به‌عنوان اضافه‌کار در نظر بگیرد.

قانون کار درباره حق عائله‌مندی و حق فرزند چه می‌گوید؟

حق تاهل یا حق عائله‌مندی از امسال در زمره حق‌وحقوق رسمی کارگران متاهل قرار می‌گیرد. اگر کارگر فرزند هم داشته باشد، به او علاوه بر حق عائله‌مندی، حق اولاد تعلق خواهد گرفت. حق تاهل باید از امسال در قرارداد کارگران قید شود.

حق تاهل ۵۰۰ هزار تومان است و امسال برای اولین‌بار در فیش حقوقی کارگران قید می‌شود. فرقی ندارد کارگر مرد یا زن باشد و به هردوی آن‌ها این رقم تعلق خواهد گرفت.

حق اولاد برای هر فرزند محاسبه می‌شود. سال‌های پیش حق اولاد تا فرزند سوم قابل‌پرداخت بود، اما امسال با استفاده از قانون جوانی جمعیت و در راستای حمایت از کارگران، محدودیت این مورد برداشته شده تا حق اولاد برای همه فرزندان کارگران قابل پرداخت باشد.

حق اولاد سال ۱۴۰۳، برای هر فرزند معادل ۷۱۶ هزار تومان است، اما شرط استفاده از این مورد داشتن سابقه پرداخت ۷۱۶ روز حق بیمه است. در غیر این صورت کارگر نمی‌تواند از مزایای حق اولاد برخوردار شود.

قانون کار درباره حقوق وزارت کار و خالص پرداختی چه می‌گوید؟

پایه حقوق وزارت کار، امسال از پنج میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۲۶ تومان به هفت میلیون ۴۰۵ هزار ۵۶۸ تومان افزایش پیدا کرد. پایه حقوق کارگران در فیش حقوقی، با عنوان جمع مزد پایه می‌آید و در قرارداد‌های کارگری درج می‌شود.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳، در کنار پایه حقوق، با یک‌سری مزایا تلفیق می‌شود. محاسبه و پرداخت مزایا دقیقا مانند پایه حقوق، اجباری است. حق بیمه سهم کارگر را در انتها کسر می‌کنند. یکی از مزایای حقوق وزارت کار ۱۴۰۳، بن خواربار است که امسال از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ همچنین از حق مسکن تشکیل می‌شود که مانند سال قبل ۹۰۰ هزار تومان خواهد بود و تغییری را تجربه نمی‌کند. حق عائله‌مندی امسال برای اولین‌بار در بخشنامه حقوق و دستمزد کارگری گنجانده شده و کارفرما باید به کارگر بابت آن ۵۰۰ هزار تومان بپردازد.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ همچنین شامل حق اولاد است و کارگر متاهل به‌ازای هر فرزند ۷۱۶ هزار تومان دریافتی خواهد داشت که نسبت به رقم ۵۳۰ هزار تومان سال گذشته مقداری افزایش پیدا کرده است. داشتن فرزند دوم به معنای محاسبه، یک ۷۱۶ هزار تومان دیگر در فیش حقوق کارگران است.

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ با افزودن پایه سنوات تکمیل می‌شود. در این بخش مانند سال گذشته کارفرما باید مبلغ ۲۱۷ هزار تومان به حقوق کارگرانی باسابقه حداقل یک ساله فعالیت در کارگاه بپردازند.

قانون کار درباره حق بیمه کارگران چه می‌گوید؟

حق بیمه کارگران از سه سهم تشکیل می‌شود؛ سهم اول را دولت می‌دهد. پرداخت سهم دوم برعهده کارفرماست و آخرین سهم را از حقوق کارگر کسر می‌کنند.

حق بیمه کارگر در نهایت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود که خدماتش را در طول سال از طریق دفترچه درمانی این بیمه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهد و همچنین پس از پایان دوره خدمت کارگر، به او حقوق بازنشستگی بپردازد.

حق بیمه تامین اجتماعی معادل ۳۰ درصد حقوق ماهیانه کارگر است. کارفرما و دولت روی هم ۲۳ درصد آن را گردن می‌گیرند و هفت درصد دیگر از حقوق کارگران کسر می‌شود. کارگر برای اطمینان از پرداخت حق بیمه توسط کارفرما می‌تواند هر ماه به سایت یا اپلیکیشن تامین من مراجعه کند. گزارش‌ها معمولا با کمی تاخیر به‌روزرسانی می‌شوند.

قانون کار درباره حقوق بیکاری چه می‌گوید؟

حقوق بیکاری یا مقرری دوره بیکاری از جمله حقوق کارگر است. این مبلغ با شرایط و ضوابط خاص به کارگرانی که دوره‌ای مشخص حق بیمه پرداخت کرده اند تعلق می‌گیرد. رقمش ناچیز است و تنها باید گوشه‌ای از زخم‌ها و هزینه‌ها را تقبل کند.

بیمه بیکاری طوری برنامه‌ریزی شده تا بازگشت سریع کارگر به کار را رقم بزند. سوءاستفاده از قوانین بیمه بیکاری وجود دارد و از طرف دیگر سازمان تامین اجتماعی سخت‌گیرانه بر اجرایش نظارت دارد.

بیمه بیکاری به کارگرانی تعلق می‌گیرد که به شکل ناخواسته از کار بیکار یا اخراج شده‌اند. همچنین متقاضی باید حداقل یک سال سابقه پرداخت بیمه در کارنامه خود داشته باشد. در مدت پرداخت بیمه بیکاری در کلاس‌های آموزشی شرکت کند و دو ماه یکبار، وضعیت جدید خود را گزارش کند. جمع مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری نمی‌تواند برای افراد مجرد و متاهل به ترتیب بیشتر از ۳۶ ماه یا ۵۰ ماه باشد.

بیمه بیکاری پرداختی به کارگر معادل ۵۵ درصد میانگین مزد، روزانه او خواهد بود. به حق بیمه بیکاری برای افراد متاهل و دارای فرزند، حداکثر تا چهار نفر تخت تکفل، ۱۰ درصد حداقل دستمزد (به‌ازای هر نفر) اضافه خواهد شد تا در نهایت میزان مقرری بیمه بیکاری، به عددی بین حداقل دستمزد و ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق برسد.

دیگر خبرها

  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • عکس | بیشترین تا کمترین نرخ جریمه‌ های رانندگی
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز